0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Rumah Anak Kucing

Salam..

Dua hari ni, aku kebizian dengan anak – anak kucing yang semakin membesar. Alhamdulillah dah masuk sebulan umur dorang dan kali ni task paling mencabar bila mereka diserang dengan fungus. Separuh dari 15 ekor ni aku kena mandikan setiap hari dengan air suam belum lagi dengan treatment lain senang kata woooo rumah aku dah macam pusat ternakan pon ado! Hikhik

Memandangkan terlalu ramai kucing, setiap sekor ibu aku asingkan menggunakan cage sekor satu. Tapi masalahnya bila beranak serentak, masing – masing baik hati pemurah susu. Asyik tertukar cage jek. Wahahhaaa

 Baby romeo antara baby pertama yang dilahirkan dan baby yang paling gebu antara semua. ^_^

Nampak si hitam sebelah putih? Haaaaaaaaa tu anak socky mengada masuk rumah kucing lain. >.<

Si comel yang masih kecil ni pulak anak Junior. Dorang lambat seminggu dilahirkan so harapnya bila 2 minggu lagi, badan dorang akan jadi macam yang lain. Gebu dan comel.

 Anak Socky

Comel?

Yang ni anak bella, semakin sihat sekarang. Masa umur 2 minggu dulu kemain susah aku nak jaga setiap malam kena bersihkan bulu dia dengan air suam dan sekarang taraaaaaaaaaaaaaaaaaa dah sihat. Alhamdulillah. Kali ni kebanyakan anak kucing dimonopoli oleh warna putih.

P/s: Blog pun dah bertukar jadi blog kucing sekarang. Nasiblah. Wahahahaa.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });