0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

‘Saya Tidur Ketika Kemalangan Itu Terjadi’- Mangsa Terselamat Nahas Bus Ekspress

buruh

Salah seorang mangsa yang terselamat dari nahas kemalangan maut bus ekpress di Muar KM137.3 lebuh raya Plus berkata semasa kejadian berlaku dia masih tidur dan bila tersedar badanya sudah tersangkut di tempat duduk belakang dan tidak dapat bangun.

Buruh binaan warga MyanmarRalza Uk 25 itu berkata, dia tidak tahu bagaimana kemalangan berlaku namun dia tidak dapat bangun daripada tempat duduk belakang. Dia berkata dubantu oleh pihak bomba yang mengeluarkanya dari bus tersebut dan apabila sedar dia berada di hospital.

Kecederaanya tidak parah hanya cedera di kepala,muka dan lengan sahaja.

Pihak Hospital Pakar Sultanah Fatimah membenarkannya keluar dan dia kini menunggu untuk mendapatkan kembali dokumen pengenalan diri daripda pihak berkuasa tempatan.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });