0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Wachaaaa..

Malam ini, aku dapat invitation dari Cik Epal untuk press screening filem karipap karipap cinta lakonan Gambit, melia aimellia dan jugak Syawal af. Tapi aku pergi atas nama darkbatman.com jadi nak review kat penmerah.com memang tak sesuailaa dol! haha. Macam biasa partner crime aku semestinya Nisa Kay.

Sebelum bermula tayangan, disajikan dulu dengan persembahan dari pelakon dan juga artis. Siapa artis tu skrol lagi ke bawah.

Melia Aimellia, Gambit dan Eman Mannan.

Ana Rafali menyerikan malam pembukaan tayangan perdana karipap karipap cinta.

Barisan pelakon yang menjayakan filem karipap karipap cinta.

Nisa Kay, aku dan redlinda yang hampir setahun aku tak jumpa.

Selepas tengok movie, ada sesi berbuka puasa bersama krew filem karipap karipap cinta.

Punya laaa aku tamak sampai penuh pinggan tapi boleh pulak aku tak sedar ada karipap sebijik? hahaha.

g

Gambar Syawal af ini aku snap time semua orang dah angkat bontot nak blah tapi kitaorang memang tak tahu nak balik sampaikan pelayan dah kemas meja baru laa sibuk nak lari. haha.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });