0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0
134
Hati orang tua mana yang tidak luluh melihat anak kandung, darah daging sendiri dalam menderita dengan penyakit kronik dalam usia yang begitu muda. Kalau boleh dipindahkan sakit itu, tidak mustahil mereka lebih sanggup menanggungnya daripada melihat si anak terbaring di wad hospital dengan wayar-wayar berselirat pada tubuh kecilnya.

Itulah yang dirasai oleh lelaki ini apabila anaknya disahkan mengalami penyakit jantung ketika baru seminggu dilahirkan ke dunia. Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Ayuh selami perasaan tulus si ayah terhadap puterinya. Semoga terbuka hati kita semua untuk menghulurkan bantuan seikhlas hati.
135
136
137

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });