0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

Wowww! Cuba korang tengok gambar kat atas tu? Dengan suasana lampu berkelip – kelip sambil berjalan beiringan di jalan yang penuh authentic dengan insan tersayang perghhhh pengalaman yang mesti takkan korang lupakan. Semua ni korang boleh dapat di Snow World Genting Highland. Tak perlu nak ke luar negara. Jimat bajet. Hikhik

Bestnya sebab kat sini korang akan feel seperti berjalan di luar negara kerana kedai yang dihasilkan adalah daripada English Tea Shop,  French Bakery, Italian Pizzeria, Swiss chocolates dan beberapa lagi yang korang kena explore sendiri. Paling menarik semestinya lampu lip lap yang semestinya mewujudkan perasaan baru dalam hati korang. Maksud aku feeling dia takkan sama seperti lampu lip lap kat tengah bandar sebab konsep yang ditunjukkan adalah untuk memperkenalkan budaya dan warisan dari negara yang berbeza.

P/s: Korang pernah pergi Snow World sebelum ni? Meh komen sikit.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });