0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waaachaaa..

Software Peperiksaan Undang – Undang JPJ ini agak baguslah untuk mereka yang akan menduduki ujian berkomputer untuk mendapatkan lesen L. Markah untuk lulus adalah 42/50.

Waktu aku ambik  Peperiksaan Undang – Undang JPJ dulu takdelah sampai nak guna komputer. Semua guna buku tanda A,B,C dan D. haha! Sempoinya sebab semua jawapan dah ada, aku cuma perlu tiru. Muahahahahaa.

Nak download software  Peperiksaan Undang – Undang JPJ, anda boleh klik saja pada link dan extract dengan winrar. Anda akan dapat satu folder JPJ. Masuk ke dalam folder tersebut dan kemudian klik pada icon KPPTEST.

Contoh soalan:

 

Gudluck untuk semua. Kredit to Ezany Kun.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });