0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Teruja Iphone6 RM300 Rupanya Iphone Mainan

iphone

Kejadian ini dilaporkan terjadi di Rawang, Selangor apabila dia dan suami teruja dengan harga telefon pintar model iPhone6 dengan yang sangat murah bertukar mimpi ngeri apabila yang diterima adalah telefon mainan yang dilekatkan magnet didalam.

Seorang surirumah dari Bukit Beruntung Rafiah Malik 47 berkata dia dia membayar RM300 untuk mendapatkan telefon bimbit daripada seorang lelaki dipercayai warga asing di Hentian Rehat dan Rawat (R&R) Nilai, Negeri Sembilan Selasa lalu.

Ketika bersarapan dia didatangi seorang lelaki warga asing selepas sarapan di R&R Nilai yang mahu menjual iPhone6 pada harga RM800 tetapi mereka tawar menawar sehingga mencapai harga RM300 dan tanpa berlengah penjual bersetuju menjual iphone tersebut.

Dia dan suami sangat teruja serta gembira kerana harga jauh lebih murah dan telefon yang asli ketika ditunjukan katanya ketika ditemui semalam.
Selepas membeli Iphone penjual terus menghilangkan diri. Mangsa juga turut menyatakan bahawa Iphone tersebut adalah untuk anaknya.

Dia dan suami amat terkejut bila mendapati Iphone tersebut adalah mainan yang didalamnya berisi magnet.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });