0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaaa.

Bila sebut pasal rambut, aku tak rasa takde orang takde masalah rambut sebabnya kelumumur tu kira antara masalah majoriti orang kita. Jangan kata orang, aku pun sama. Aku nak share a fews tips rambut yang mungkin korang tak tahu so lepas ni bertambah ilmu di dada. Tak gitu? Wuwuwuuu.

Sebenarnya rambut ni tak memerlukan leave on mosturizer sebabnya boleh menyebabkan rambut melekit dan boleh merosakkan dan lebih baik menggunakan serum rambut yang menyihatkan. Setiap kali bersyampu, jangan sesekali meninggalkan perapi rambut tapi jangan pulak terlalu kerap nanti lebihan minyak akan mencacatkan pertumbuhan rambut. Lepas bersyampu, lebih baik biarkan rambut kering sendiri dari guna hairdryer sebabnya boleh menyebabkan kekeringan rambut. Alahhh senang cerita kurang vitamin meyh.. Muahahahaaaa.

 

 

 

Tips paling malas yang aku nak bagi, sebelum bersyampu tu sikatlah dulu rambut korang sebab senang nak usap kat kulit kepala nanti. Bila rambut kusut, kalau nak cepat mesti kita akan gosok dengan kasar dan tak semena – mena rambut akan gugur. Sekali dua takpe lagi tapi kalau dah jadi habit? Boleh botak meyhhhhhh. Wuwuwuuuu

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });