0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam.

Seminggu ni aku aim nak lepaskan trafik sebanyak 5k sehari tapi malangnya tak lepas jugak sebabnya kebizian memindah barang dan bermasalah dengan gigi. Mood untuk update blog pun dah kelaut. hikhik

Target minggu lepas sebenarnya nak main seo sebab dah setahun pencen dari arena seo tapi kekangan masa terpaksa batalkan hasrat murni itu. Kahkahkah. Untuk minggu ni, korang layankan jekla dengan kesuraman blog aku buat lagi sekali sebabnya aku akan sibukkan diri di Genting Highland untuk food challenge. Tak tahu lah menang ker tak janji usaha dulu.

P/s: Tapi bila aku takde kat blog, rajin-rajinlah ye jenguk. hikhik

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });