0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

 

Waachaaa.

Bersiaran dari restoran Kunyah, Wangsa Walk dengan yana yassin untuk sesi makan mee bandung. Eceh, macam takde kerja aje kan? Wuwuwuuuu.Weekend selalunya korang mesti nak duduk rumah tapi time weekend la aku boleh hang out dengan kawan sebabnya hari biasa dorang kerja, mana ada masa nak teman aku ke sana sini. Kesian aku! 

 

Masuk entri sekarang dah kali ketiga aku up entri makan dari Kunyah Restoran. Bukan apa, aku ni hantu mee bandung tambah lagi wifi free takde limit, laju pulakkk. Haahhh duduk laa kaw sampai esok pun takde orang nak marah. Woaaahhh bahagianya rasa. huhu! Macam biasa, kalau lepas sini, aku tak order air sebab dah prepare awal – awal nak lepak lama. Segelas air Rm5.00 kalau duduk 5 jam mau tiga gelas dah Rm15. Fuhhh berkira kan aku? muahahahahaaaa.

Dah jadi kemaruk ke hape aku tak tahu laaa. Masuk kedai, pejam mata tak payah buka menu dah tahu nak order apa. Berlagak seyhhh. Isk! Isk! Riak nanti takbur huii tak baik. Dalam kepala aku, datang Kunyah memang nak makan mee bandung extra order keropok lekor. Time balik ganu takde pulak kemaruk nak cari keropok macam ni. Haiyahhhh benda yang paling susah nak dapat tu jugakla aku nak makan. Apa nak jadi dengan diri sendiri.  Muahahahaaaa.

 

 

 

P/s: 2 minggu ni, berat aku macam dah naik aje? Aku dah tak jaga badan sangat sebab terlampau hapi sangat sampai lupa nak diet. Hapilaa sangatkan? Wuwuwuuuuuu.

 

 

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });