0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam..

389304 224267534341625 106426632792383 328326 1515411854 n Gambar dan Aksi Anak Kucing Parsi Comel dan Gebu

Baru ni aku ada buat entri anak kucing parsi yang comel dan gebu gila. Geram gila bila aku tengok lama – lama tak mampu nak pegang takut nanti terpenyek. Ahhh sudah boleh tercekik kalau aku geram. Kahkahkah.

Nama dia belum ada tapi rasanya jantan nih. Tengok badan dah macam badan Xaarel besar dan gemuk tak macam ibu dia, Bella. Setakat gambar rasa tak puas pulak jadi aku share video anak kucing cute nih untuk korang tatap puas – puas. Tengok aksi comel dia yang boleh buat korang menjerit geram. Kalau korang pencinta kucing mungkin la menjerit macam aku tapi kalau tak, layan jekla ek. Wuwuwuu.

P/s: Kecik-kecik dah pandai posing time kitaorang snap agaknya bila dah besar mesti lebih hebat dari 3 ekor parsi kat rumah aku nihhh. Kredit video to Nisa Kay.

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });