0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0
 48

Perbualan whatsApp sepasang kekasih yang bakal bernikah menjadi VIRAL kerana isu wang hantaran sebanyak RM 14k.

Hanya kerana si lelaki berkenaan gagal untuk memenuhi permintaan wang hantaran itu, gadis itu mengambil keputusan untuk memutuskan hubugan mereka dan dalam masa yang sama si gadis itu turut memberitahu bahawa dia sudah ada pengganti.

“Maaf, saya tak kenal manusia miskin dan tak berduit macam awak. Baik awak lupakan saya.

“Yes, saya jumpa orang lain yang lagi kaya dan mampu menanggung hidup saya. Macam mana saya nak hidup kalau duit hantaran pun awak tak mampu bayar? Saya minta RM14,000 je pun. Itu pun tak mampu?” soalnya.

Kami kongsikan perbualan whatsApp di bawah :

49

52

Kerana kata-kata gadis itu menyebabkan lelaki berkenaan meluahkan pengorbanannya untuk menyediakan wang hantaran RM 14k dan juga termasuk kos majlis perkahwinan kedua-dua belah pihak dengan jumlah RM 50k.

50

51

53

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });