0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Wanita ‘Curi’ Gambar Lelaki, Kononnya Suaminya

fantasi

Satu kes salah guna gambar orang lain telah menjadi viral baru-baru ini. Seorang lelaki bernama Amir Faiz terkejut apabila gambarnya digunakan oleh seorang wanita dan menjadikannya sebagai suaminya.

Wanita yang menggunakan FB Nor Azmanira mengedit gambar Amir Faiz yang kononnya merupakan suaminya. Amir yang berang telah membuat kenyataan di FB bahawa di amasih belum kahwin dan wanita ini menyalahgunakan gambarnya.

Ini luahan Amir Fazi:

Salam korang. Aku nak mintak tolong viralkan pasal perempuan sund*l ni. Aku taktau sejak bila aku ni dah kawin. Pastu bila masa pulak nama aku ada tengku pebagai. Dia ni memang si*l punya betina. Dah banyak kali kena sound pun still kata aku husband dia. Dia ni mental aku rasa. Kau kalau dah preg anak jantan lain. Jangan cakap aku ni laki kau ye setan. Apa jenis bangsa laa kau ni. Aku rasa kau ni nak mampus. Kalau betul aku laki kau. Apahal tak pernah letak gambar kau berdua dgn aku ye si*l? Asyik edit tak habis habis. Haihh panas hati aku tengok betina macamni. Tolong korang. Share and viralkan. Nama facebook dia Nor Azmanira.

Status dari Amir Faiz itu menjadi viral dengan lebih 3ribu perkongsian sejak dari semalam. Amir juga telah berkongsi beberapa gambar yang telah di edit oleh wanita terbabit.

Fuh memang menakutkan, hal macam ni pun ada. -PENMERAHDOTCOM

amir faiz (1) amir faiz (2) amir faiz (3) amir faiz (4)

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });