0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Menurut Yusof Haslam, dia tidak akan teragak agak untuk menembak perompak itu sekiranya bertembung. Dalam kejadian semalam jam 2.30 pagi itu, seramai tiga penjenayah bertopeng menceroboh masuk melalui tingkat empat rumah mangsa sebelum mengugut pembantu rumah serta menggeledah bilik anak bongsu, Shafiq Yusof.

Foto

Kejadian berlaku ketika dia menonton televisyen bersendirian sebelum terdengar jeritan pembantu rumahnya. Dia yang yakin sesuatu perkara buruk berlaku bergegas mendapatkan pistol automatik model Glock yang disimpan di dalam bilik tidurnya.

“Sejurus itu saya melepaskan satu tembakan amaran ke arah tangga rumah. Pada masa sama saya dapati pintu jeriji besi di tingkat empat rumah sudah diumpil dan terbuka. Saya melepaskan dua lagi tembakan ke arah kawasan hutan bersebelahan rumah kerana menyangka penjenayah melarikan diri ke kawasan itu,”

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });