0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Blackberry Q10 di Pasaran Mulai 10 Mei 2013

Salam..

DSC05649

Peminat blackberry? Haaa kali ni akan muncul dipasaran iaitu Blackberry Q10 bakal menjengah pada 10 Mei 2013. Dah tak lama pun dalam beberapa hari jek lagi. Jom kita tengok serba sedikit gambar Blackberry Q10 yang sempat aku ambil gambar masa pelancaran baru – baru ini.

DSC05641

Specialnya Q10 ini kerana dilengkapi dengan keyboard QWERTY plus bateri kali ini lebih tahan lama dari Blackberry sebelumnya. Ikutkan Q10 lagi menarik minat memandangkan tak sepenuhnya touch screen jadi bolehlah menaip waktu drive kereta. Kalau tak, memang aku takkan angkat kol dan balas mesej orang waktu drive. Mesti typo punya guna touch screen phone. haha!

Q10_Black_FrontNoShadow

Rekabentuk Q10 ini pun lebih menarik dan kemas bila dipegang. Fungsi pun lebih banyak dari sebelumnya jadi Q10 adalah pilihan lebih baik dari Z10.

Q10_White_TopAngle

Q10_White_Back

Rekabentuk belakang ini stainless steel kiranya kalau jatuh tak payah nak risau kalau tercalar kerana Blackberry sangat memahami kehendak pengguna. Tapi jangan pulak pergi baling sesuka hati ye dak?

DSC05652

Masa pelancaran baru ini, kesemua koleksi dari generasi awal blackberry sampai latest di pamerkan untuk tatapan semua. Terasa bangga menjadi sebahagian daripada keluarga blackberry. Apa pun, untuk full review blackberry Q10 korang kena tunggu aku dapat green light dari pihak blackberry ye. Harap-harap ada rezeki nanti. Kekeke!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });