0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Hanya RM88 untuk Liputan Meluas di Celcom

Altimet dan Awi Rafael - Kalau Aku Kaya

Korang selalu tak pergi memana mesti ada susah hati kalau tetiba line 3G takde? Macam aku ni kerap travel sana sini benda pertama paling runsing bila phone takde internet. Hidup sebagai blogger, internet ini ibarat separuh nyawa, bila takde murung sepanjang hari. haha! Hilang bf pun takdak nak nangis ke hape tapi kalau line takde, boleh meraung weyh!

Altimet dan Awi Rafael - Kalau Aku Kaya

Baidewey, aku nak share dengan korang sebenarnya pasal line celcom yang aku guna dari dulu sehingga sekarang. Selama 2 tahun setia dengan celcom, setakat ni liputan yang diberi oleh celcom sangat memuaskan hati aku. Cuba korang fikir, kalau telco lain mesti nak kerap kena topup sebab kehabisan data tapi dengan celcom sangat jimat wooo! Tapi kali ni, yang bestnya celcom first buat promosi  hanyaRM88 (Celcom First Prime + mPro) sebulan.

Cuba korang kira? 226 minutes & 5GB data dengan harga Rm88 plussss liputan yang meluas. Tawaran yang sangat bermurah hati dari Celcom untuk pengguna celcom. Harga asal Rm128 tapi sekarang promosi sampai 31 disember 2013.

Apa yang korang boleh buat dengan 5 GB data;

*5GB data lets you send up to 150,000* emails @30kb/email
*download up to 1,000* MP3 songs
*stream up to 1,500* videos or watch up to 3* HD movies.

So pada yang belum berdaftar tu, boleh kunjungi cawangan Blue Cube yang berdekatan dengan korang. Maklumat lanjut, korang boleh layari CELCOM FIRST PROMOTIONS

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });