0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Salam

Sony Walkman Sports MP3 Player image1 1024x553 610x329 [CES 2013] Sony NWZ W270: Walkman Tahan Hujan dan Badai news mobile gadget ears in heaven aksesoris gadget

Bagi peminat mp3 yang dahagakan muzik seumpama berada di dunia lain dengan gadget yang ringan dan berbaloi, sony W273 antara pilihan utama yang patut korang utamakan. Dengan 4gb data pada harga Rm299 sahaja, korang patut tahu apa fungsi yang sony tawarkan untuk gadget pilihan kali ini. Mesti korang akan teruja punya.

New Sony Walkman WaterProof Sports MP3 Player

Dengan 4 pilihan warna iaitu Pink, Blue, White, Black yang kelihatan stylo untuk dibawa ke mana saja,  Sony’s new Walkman® Sports MP3 Player (NWZ-W273) merupakan kalis air. Bukan setakat ringan dan cantik malah korang boleh bawak berenang sedalam 2 meter tanpa risau gadget kesayangan nih akan rosak.

Launch Group Photo

Pelancaran walkman terbaru waterproof sony W273 disempurnakan oleh S. Hatano (kiri) dan Ivy Goh diapit oleh model bersama Sony Waterproof Walkman W273.

 [CES 2013] Sony NWZ W270: Walkman Tahan Hujan dan Badai news mobile gadget ears in heaven aksesoris gadget

 

Dengan memori sebesar 4Gb, Sony’s new Walkman® Sports MP3 Player (NWZ-W273) boleh memuatkan sebayak 1000 lagu dan bateri boleh bertahan sehingga 8 jam non stop wooo! Mana nak cari 4GB boleh kalis air dengan sound yang kebaboom! Wallaweh!

 [CES 2013] Sony NWZ W270: Walkman Tahan Hujan dan Badai news mobile gadget ears in heaven aksesoris gadget

Apa yang menarik perhatian aku, dengan hanya quick caj selama 3 minit saja, korang boleh dengar lagu selama sejam. Amacam? Teruja tak? Gila tak best kalau fungsi macam nihh. Huwarghhhhhhhhhh!

Julie Woon showing the Walkman W273

 Julie Woon bersama Walkman W273

New Waterproof Walkman

Kalau korang perasan, Walkman® Sports MP3 Player (NWZ-W273) ini takde wayar panjang macam ipod mahupun mp3 lain yang kena ada sub wayar untuk pasang kat telinga. Haa ini antara keunikan yang sony tawarkan untuk memudahkan peminat mp3 yang suka bersukan terutamanya kiranya sangkut dekat telinga terus boleh bersukan tanpa risau wayar nak berbelit kat mana – mana.

m2

Baidewey, ini bukan full review dari aku lagi sebenarnya cuma teaser yang dah macam review kan. haha! Takpe! Aku bagi korang kepanasan dulu sebelum aku buat full review sepanjang aku bawak bff aku nih sony Walkman® Sports MP3 Player (NWZ-W273) ke Macau, China bersama- sama. Seminit pun tak pernah walkman nih meninggalkan aku dengan kesunyian woo.

P/s: Bagi korang yang berminat, harga 4GB walkman nih hanya Rm299 sahaja yang ada 4 warna cantik untuk dipilih. Kalau korang tanya aku yang dah guna baru ni memang berbaloi untuk dibeli sebabnya bateri tahan lama plus sangkut jek kat leher takde nak risau kalau jatuh ke hape. TQ sony untuk bagi aku merasa gadget latest Walkman® Sports MP3 Player (NWZ-W273). Terbaik dari sony untuk korang semua!

Rating : 9.5/10 bintang!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });