0

MY SHOPPING BAG (0 items)

    No products in the shopping bag.
0

Peluang Terbang ke Korea 3D2N Berjumpa dengan MBLAQ

Salam..

Teringin nak ke korea tapi belum berkesempatan? Teringin nak jumpa kumpulan K Pop yang femes MBLAQ secara live bersama rakan baik korang? Kali ini aku nak share berita berita untuk peminat K Pop MBLAQ di mana korang Cuma perlu buat video 1 min jek lepas tu upload dan berpeluang menang trip ke KOREA untuk berjumpa dengan dorang. Amacam? 1 minit sekejap jek tuh. Pejam mata jek haaaa sekali menang? Haaa ke Korea laahhh kita!

Kalau korang peminat utama jenama Sunsilk mesti korang perasan kat facebook Sunsilk sekarang tengah ada contest video 1minit untuk korang gayakan cara menggunakan produk Sunsilk yang terbaru iaitu cream pelembut rambut segera. Paling bagusnya tak perlu nak bilas dengan air pun.

Apa yang menarik tentang Pelembut Rambut Segera?

Bagi mereka yang mempunyai masalah rambut kering terutamanya, pelembut rambut ni umpama ubat ajaib woo cepat nak uruskan bila nak keluar tergesa – gesa. Tadi aku ada bagitau tak perlu bilas dengan air kan cuma tuang lepas tu sapukan terus kat rambut korang. Sunsilk Smoothening Cream ni mengandungi Keratin Yogurt dan 5 Natural Oils iaitu Almond, Argan, Coconut, Jojoba dan Olive Oils.

 

Macam mana nak JOIN?

  1. Lihat video ‘’Pretty Like Me’’ video kat sini

https://www.facebook.com/SunsilkMalaysia/app_259075984261317

  1. Download lagu tema untuk korang masukkan dalam video nanti
  1. Record 30 seconds video korang tiru gaya ‘’Pretty Like Me’’ dan 30 saat lagi untuk korang berkongsi ‘’kenapa korang nak Sunsilk bantu korang untuk berjumpa kumpulan MBLAQ’’. Maximum video hanya ! minit!
  1. Upload video ke youtube
  1. Submit detail korang seperti gambar kat bawah ni beserta dengan bukti resit pembelian produk Sunsilk termasuk one leave-on cream yang bernilai Rm20 hanya dari WATSON sahaja dan settle!

Hadiah?

Pemenang akan berpeluang berjumpa dengan kumpulan MBLAQ di Seoul, korea.

3 Pemenang yang terpilih boleh membawa rakan bersama

You can check out mine here!:

P/s: Jangan lepaskan peluang untuk terbang FREE ke Korea. Seronoknyaaaaaaaa kalau dapat!

Apa Kata Mereka?

Lagi Topik Menarik


Buat Komen

Atas
$(document).ready(function() { $("#owl-demo").owlCarousel({ autoPlay: false, items : 5, itemsDesktop : [1199,5], itemsDesktopSmall : [979,4], itemsTablet : [770,3], itemsMobile : [480,1], pagination : false, navigation : false }); }); $(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 100) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); $('a[href^=#]').click(function(){ event.preventDefault(); var target = $(this).attr('href'); if (target == '#') $('html, body').animate({scrollTop : 0}, 600); else $('html, body').animate({ scrollTop: $(target).offset().top - 100 }, 600); });